Super jammer dat je ons artikel wilt retourneren, wij hebben het met liefde en aandacht gemaakt en hebben op onze website het artikel zo goed mogelijk beschreven in woord en foto. 

Je hebt wettelijk gezien het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 
Hierna heb je 14 dagen de tijd om de bestelling aan ons terug te sturen. Nadat wij het pakket retour hebben dan zullen wij het orderbedrag  binnen 14 dagen retour storten en dat zullen wij ook netjes doen maar volg hiervoor onderstaande stappenplan om jouw retour zo snel mogelijk te laten verlopen!

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.  Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verzenden, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. De kosten van de retourzending van jou naar ons is voor eigen rekening! Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.